JIAXINO Sokovnik Mašinu, Polako Masticating Sokovnik onima koje izvlačimo, Hladno Štampu Sokovnik sa Tihom Motor, Obrnuti Funkcije za Sveže Voće i Povrće Sok, Lako Čistiti sa Kistom (Grey)
  • Nedavno

JIAXINO Sokovnik Mašinu, Polako Masticating Sokovnik onima koje izvlačimo, Hladno Štampu Sokovnik sa Tihom Motor, Obrnuti

KM 30.60

Količina robe
Prisutan

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Multi Sokovnik za Voće & Povrće】:hladno štampu juicermasticating sokovnik izvuci sve vrste voće i povrće, kao što ginger, volim lišća povrća, mrkve, jabuke, itd.Sok mašina koja je lako da se okupe, rade i čist, može stati vaš zahtjev za zeleni sok. 【Elegantan & Očovjekoličena Dizajn】:Mali feeder padobran može spriječiti djece iz biti povrijeđen tokom ga,ovo je dobar dizajn mogu da ti dozvoli da ti i cijela tvoja obitelj cine jedno drugo to da je omiljeni sok svaki dan zajedno.Također ima jedinstven sok od skladišta kup panela, što može napraviti vašem stolu da bude čist nakon što ga tako da čišćenje će postati lakše za tebe. 【Maksimalnu hranjivih tvari & Više Sok Prinos】 : Polako sokovnik koriste nizak brzinu (80 OBRTAJA) motor i dobro trlja što najbolje zadržava hranljive vrednosti od tvojih voce, povrce, i zelenisa i pad na vrhu talasa. 【Sigurno & Lako čistiti】 : Vodi manje od 60 decibela.Karakteristike sigurnosnu bravu dizajn, pomaže ti lako da okupi i rastaviti u minuta.Ima OBRNUTI FUNKCIJE izbjeći zaglavljen i pomaže ti da čistiš. 【Premije Službe】 : Ako imaš bilo kakvih problema o sokovnik, kontaktirajte nas prvi, dat ćemo vam najbolje rješenje što je prije moguće.Proizvod Dimensions44*21*33cm Power / Wattage220 V欧规Enjoy sok sa polako Juicer Preserves svježina sastojke za tragovima oksidacije da umanjimo : Polako Sokovnik proizvodi visokog kvaliteta, voce ili povrce sokove zasnovan na metod, to smanjuje efekti kisik i vrućina i efikasno čuva hranljive materije, boje i ukusa sastojke.Napojnicu :1.Ne stavio teško materijal, veliki seme, led, ili zaleđena proizvoda u sokovnik je popunjava rupu.2. Presjeci hranu u odgovarajuće veličine prije nego što ga će držati ga proces bolje.3. Ukloni teško dijelova kao što je pips i veliki seme da držiš sokovnik trči dobro.4. Drugi je mekan i tvrd sastojke će theinside od sokovnik se počistio, i rezultat u višu prinosa.Paket uključuje : ● Glavnu bazu (220-240 V)● Gurac*1● Sokovnik Kontejner*1● Kašu Kontejner*1● engleski Korisničko Uputstvo * 1● Čišćenje Oprati*1.